Catvinum Club de Vins

T’agrada el vi, però segurament t’has plantejat alguna vegada què sovint en beus del mateix tipus. Et costa trobar vins nous perquè els compres a supermercats o botigues amb poca rotació i amb poca tendència a portar novetats. Nosaltres ens hem especialitzat en trobar vins diferents i de gran qualitat, de la nostra terra, produïts per petits cellers amb una llarga trajectòria vitivinícola i caracteritzats per donar la màxima qualitat als seus productes. Sent soci de Catvinum mai tornaràs a tenir aquest problema: descobriràs vins de totes les Denominacions d’Origen de Catalunya i aprendràs molt més sobre els teus propis gustos. Rebràs una caixa amb 3 vins diferents cada mes, a casa teva! A més, 5% de descompte permanent en productes a botiga.

Tot per només 34,50€ al mes (+ transport)

OFERTA 100 PRIMERS SOCIS 29,50€ al mes (+ transport)

Què conté la caixa?

La caixa del Club de Vins de Catvinum conté 3 vins d’excepcional qualitat amb una mitjana de 10 Euros cadascun. A més, podràs ampliar la informació que contenen les etiquetes de les ampolles amb la fitxa que cada vi té a la nostra web, la qual cosa t’ajudarà a conèixer molt més sobre els vins, els cellers i els teus propis gustos.
A Catalunya hi ha 12 Denominacions d’Origen
Descobreix-les totes en un recorregut magnífic pels vins i cellers de la nostra terra.

DO Alella
DO Catalunya
DO Conca de Barberà
DO Costers del Segre
DO Empordà
DO Montsant
DO Penedès
DO Pla de Bages
DO Priorat
DO Tarragona
DO Terra Alta
DO Cava

FES-TE SOCI PER NOMÉS 34,50€ (+ transport)

“Un bon vi és com una bona pel·lícula: dura un instant i et deixa a la boca un gust de glòria; és nou en cada glop i, com passa amb les pel·lícules, neix i reneix en cada degustador”

Federico Fellini, director de cinema.

Descobreix vins de petits cellers de Catalunya

Fes-te soci i rep a casa teva la nostra caixa amb 3 vins diferents cada mes